Pagina's

dinsdag 25 januari 2011

Documentaire's spitsbergen deel 1

Het lijkt wel alsof spitsbergen steeds vaker op tv komt sinds ik er naar toe ga. Ik vind het geen probleem hoor, het is intressant. Daarom zet ik ze nu maar even op een rijtje. Er zullen er vast meer komen dus die voeg ik later toe!

National Geographic: Planet Carnivor - Ice Bear:
Gaat over een ijsbeer op spitsbergen, Binne genoemd (dat is noors voor ijsbeer) Die wordt 15 weken lang gevolgd. Je leert hoe een ijsbeer moet zwoegen om te overleven. Er word ook een poolvos gevolgd.

BNN: 3 op reis
presentatriese Floortje gaat naar spitsbergen toe en neemt onderandere een kijken bij een oude russische nederzetting en de universiteit op spitsbergen.

Ik had er nog 2 gezien, maar ik ben even de naam kwijt dus die komen morgen in deel 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...