Pagina's

woensdag 16 februari 2011

Winter Sport Packing List 2011

Nog 3 dagen en ik ben weg! Thuis is iedereen al druk aan het inpakken. Ook mijn reistas moet er aan geloven. Ik had me voorgenomen om te proberen zoveel mogelijk mee te nemen, aangezien ik dat van de zomer ook moet doen als ik naar spitsbergen ga. Ik weet nog niet zeker of dit me gelukt is, want ik ben nog niet klaar. Ik heb voor het eerst een lijst gemaakt van wat ik allemaal heb ingepakt, dan kan ik als ik terug kom van vakantie na gaan of alles echt nodig was. Hier is mijn inpak lijst, misschien geeft het jouw wat inspiratie! :)

in de tas:
 • 4 poli's
 • reserve skibril
 • 2 paar skisokken
 • reserve handschoenen
 • pyjamma
 • pantoffels
 • spijkerbroek
 • joggingbroek
 • fleece vest
 • grijs vest
 • 2 shirts
 • zwemkleding
 • hempje
 • bh
 • 10 onderbroeken
 • 2 paar korte sokjes
 • toilettas
 • snowboats
 • 2 mutsen
 • groene sjaal
 • stoffe handschoenen
voor de 1ste dag
Wat ik aan doe direct nadat ik arriveer. (dit pak ik appart in)
 • poli
 • skibroek
 • skibril
 • zonnebril
 • thermo onderbroek
 • thermo shirt
 • helm
 • paar handschoenen
 • paar skisokken
Voor in de auto:
 • joggingbroek
 • ruitjes vest
 • witte shirt
Dat was mijn kleding lijst, ben ik nog wat vergeten? Ik heb ook nog een tas in de auto met troep voor onderweg, maar dat komt een andere keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...