Pagina's

dinsdag 8 maart 2011

My Snowboard

Het is altijd jammer wanneer de wintersport week weer voorbij is. Ik moet zeggen dat ik de laatste week behoorlijk chagrijnig er over was. Mijn wintersport was super (maar daar een andere keer over). Het beste is dat ik een snowboard voor mijn verjaardag krijg! Ik kreeg namelijk bij het huren van mijn materiaal een splinter nieuw en gaaf snowboard! En hij bewoog super! Ik heb eerst gevraagd aan de verhuurder of ik het kon overkopen, maar dat was niet mogelijk. Bovendien werd er zo'n hoog bedrag genoemd dat ik de moet al had opgegeven. Maar toen ik eenmaal thuis kwam ben ik op internet gaan zoeken en vond ik hem bij een Nederlandse webshop te koop voor 187,- euro. Volgende week ben ik jarig en dit is dus een mooi verjaardags cadeau! Ik heb hem al besteld en ik ben erg benieuwt! Hier wat informatie:

naam: Nitro Demand
lengte: 152
geschikt voor: park en all mountain
Gullwing camber

op de website van Nitro:
New for 2011 is the Demand. Designed for the younger rider, it has a directional twin shape with radial sidecut and Gullwing camber. This makes it the ideal board for riders that spend their time in the park and get loose all over the mountain. At the rate that these riders are progressing we have built a board that can help take them to the next level of riding with ease.


Nitro Demand 152
Ik moet alleen nog bindingen vinden. Daar maak ik nog wel een ander berichtje over!
Ik heb mijn snowboard besteld op: http://www.wimjaquetsports.nl/collectie/56/wintersport/19224/demand.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...