Pagina's

maandag 21 maart 2011

The Postcrossing project

Al twee jaar ben ik lid van het Postcrossing project, hoewel ik al bijna een jaar niet actief ben geweest. Het Postcrossing project is een project waarbij leden kaarten naar elkaar sturen, dat is over de hele wereld. Je stuurt een kaar naar iemand en je krijgt een kaart terug van weer iemand anders. Je krijgt dus kaarten van over de hele wereld! Lees hier meer over het project: http://www.postcrossing.com/about/NL
Op de website kun je je gratis aanmelden, alles is gratis je moet alleen wel de postzegel en de anzichtkaart betalen.

Ik ben weer begonnen met kaarten versturen. Ik heb er een naar Finland gestuurd en een naar Polen. Dit wordt trouwens door de website bepaald. Je schrijft op de kaart een leuk verhaaltje, een beschrijving of gewoon de groetjes. Je kan op je profiel je voorkeur voor kaarten geven en iets over jezelf vertellen.

Hier zie je de twee kaarten die ik verstuurt heb.


Hier zie je een grafiek van mijn ontvangen kaarten:

En hier de kaarten die ik heb gekregen


Dus meld je ook aan als je meer van de wereld wil zien! Dit is mijn profiel: http://www.postcrossing.com/user/alisadb

Veel plezier en Happy Postcrossing!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...