Pagina's

zondag 15 mei 2011

P.S. a little drawing

Trouwens, wat vindt je van mijn rendier. Het lijkt misschien meer op een hert, maar het is  duidelijk geen koe, toch? : P  Het is al wat donker dus het is misschien niet zo'n mooie foto :) (of gewoon niet zo'n mooie tekening?) Maar ik verveelde me dus ging ik een plaatje zoeken van een rendier en toen ging ik hem na proberen te tekenen.

Een weetje: Op spitsbergen zijn er veel rendieren, maar het bijzondere is dat dit een heel appart soort is dat alleen daar leeft. Je ziet het verschil als je twee soorten naast elkaar houdt. Het spitsbergse rendier heeft kortere poten en een dikker en hariger gewei.


Wil je een gewoon rendier met die van spitbergen vergelijken? Hier zijn twee plaatjes.


Spitsbergen rendier

Gewoon rendier
Mooie beesten zijn het, he! Op spitsbergen vindt je veel geweien die je kan meenemen. Mijn moeder wil heel graag dat ik er een mee neem naar huis, maar jah zij hoeft niet 13 kg mee te sjouwen plus nog een gewei er bij! Toch wil ik er ook wel graag een meenemen, hoor! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...