Pagina's

zaterdag 21 juli 2012

Mijn favoriete Youtubers

Het is zomer, maar het weer werkt tot nu toe niet erg mee. En als je niet lekker buiten kan zijn, belandt je al snel achter je computer. Daarom zet ik voor jullie mijn favoriete youtubers op een rijtje.

#1 Katersoneseven http://www.youtube.com/user/katersoneseven
Katersoneseven is de dagelijkse vlog van Kate. Ze verhuisde 1,5 jaar geleden van Engeland naar de VS en legt sinds die elke dag van haar leven vast. Het is leuk om the zien hoe het dagelijks leven in Amerika er aan toe gaat. Ook is ze al meerdere keren op reis geweest.#2 SMPfilms http://www.youtube.com/user/smpfilms
Als je naar Katersoneseven kijkt, kijk je ook naar SMPfilms. Cory Williams is namelijk sinds januari het vriendje van Kate. Daar voor waren ze ook al lang vrienden. SMPfilms maakt korte filmpjes die Cory een parodie van zijn leven noemt.
#3 Smosh http://www.youtube.com/user/smosh
Smosh is denk ik een van de bekendste youtube-kanalen. Gestart door Ian en Anthony in 2005, maar nu veel groter dan alleen filmpjes. Ze maken zowel vlogs als comedy filmpjes.#4 Walk off the earth http://www.youtube.com/user/walkofftheearth
Walk off the earth kent bijna iedereen van hun cover van Somebody that I used to know. Ze hebben nog meer covers gedaan die allemaal heel goed zijn. Bijvoorbeeld Polly van Nirvannna of Man down van Rihanna.


#5 Klaatu42 http://www.youtube.com/user/klaatu42
Klaatu42 maakt echt hele grappige filmpjes van dieren. Hij vertaalt wat dieren echt denken, zegt hij zelf dan!
BACON?!


#6 Palivizumab http://www.youtube.com/user/palivizumab
Als laatst voor deze keer dan, palivizumab. Hij kan ontzettend goed tekenen, maar heeft ook een goed gevoel voor humor. Helaas heeft hij al heel lang niet meer een filmpje geĆ¼pload.


Zo, nu hoef je je voorlopig niet te vervelen!
Out of the Door heeft ook een youtube-kanaal http://www.youtube.com/user/OutoftheDoorBlog/ abonneer voor filmpjes! Heb jij ook een youtube account? Laat het weten in de reacties!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...