Pagina's

vrijdag 27 juli 2012

Mijn nieuwe camera: Canon Powershot SX260 HS

Zoals ik in mijn vorige post al zei, heb ik een nieuw fototoestel! Ik heb hem gekregen omdat ik geslaagd ben voor mijn HAVO diploma. Maar ik heb zelf ook mee betaald, hoor! :) Ik heb nog heel lang getwijfeld over welke ik zou nemen. Zo zat ik te twijfelen tussen een spiegelreflexcamera en een compact camera. Gelukkig mocht ik een Nikon D5100 voor een tijdje testen, hij maakt hele mooie foto's maar is toch een beetje te groot voor mij. Een systeemcamera was geen optie, want die zijn veel te duur. Dus toch maar een compact. Maar daar is natuurlijk ook nog een grote variatie in.

oefenen met een spiegelreflexcamera 


In mijn blogpost over mijn favoriete youtubers heb ik het over katersoneseven. Zij gebruikt altijd Canon compact camera's en had een tijdje geleden een nieuwe aangeschaft. Ze vertelde er over in haar vlog en was er erg blij mee. Dus sprak de camera mij natuurlijk ook aan!Natuurlijk koop ik niet een camera alleen omdat mijn favoriete youtuber de zelfde heeft, maar steeds als ik op internet zocht naar camera's die aan mijn eisen voldoen, kwam ik toch steeds op die uit. Dus ik was overtuigd dat het de ware was!

We hebben het hier over de Canon Powershot SX260 HS! In het groen dan wel! Ik bestelde hem via de mediamarkt, want daar bleek hij het goedkoopst te zijn. Bovendien geeft Canon tot 31 juli €30,- cashback op dit model.De specificaties? 12.1 MP Hij filmt full HD, heeft meerdere leuke opties zoals miniatuur, fish-eye en slow-motion (!) Maar heeft ook automatische gezichtsherkenning en GPS (hoewel ik dat nog niet getest heb) Maar misschien nog wel het beste is dat hij 20x zoom heeft! Bovendien kan je heel veel handmatig instellen om de perfecte foto te krijgen.
Kortom, ik ben heel tevreden met deze nieuwe camera. Verwacht maar veel foto's die ik met jullie zal gaan delen. Hou daarvoor ook mijn Flickr account in de gaten: http://www.flickr.com/photos/out_of_the_door/De foto's zijn met de Retro Camera app gemaakt op stand 'Hipsteroku' 
Het hoesje heb ik gekocht bij de HEMA gekocht.


Welke camera gebruik jij? Waarom die?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...