Pagina's

dinsdag 21 augustus 2012

Een paar tekeningen

Ik ben weer terug van een weekje Berlijn. Was erg leuk! Ik zal snel foto's en meer er over plaatsen. (maar dat moet ik ook nog voor Ierland doen!) Ik ben deze hele maand al in een creatieve bui. Ik hield altijd al van tekenen, maar vaak doe ik er niet zo veel mee. Ook wil ik niet beweren dat ik er goed in ben, maar ik vind het wel leuk om mijn creaties met jullie te delen. In Berlijn heb ik nieuwe kleurpotloden gekocht en een schetsboek, dus daar wil ik ook snel mee aan de slag. 

Ik werd erg geïnspireerd door Transient Art op youtube: http://www.youtube.com/user/TRANSiENTART Een youtube account van Lauren Nash. Zij maakt allemaal gave schilderijen en geeft veel tips. Ze tekent ook veel dieren, wat ik het leukst vindt. Ze heeft al een tijd geen nieuw filmpje meer geplaatst, maar ze zegt dat ze heel snel weer gaat beginnen. Hier is een filmpje van haar:


Kijk dus voor meer van haar filmpjes op haar Youtube account, of bekijk haar tekeningen http://www.transientart.deviantart.com/
Hier zijn mijn tekeningen. Ik schrijf er onder wat het voorstelt (maar hoop natuurlijk wel dat dat duidelijk is :P) en welk materiaal!


Haas met 2B en 3B potloden


kraai met strik, plakkaatverf

raaf met 3B en 5B potloden

vos met 2B, 3B en 5B potloden

Uil met 3B en 5B potloden en houtskool 

raven, houtskool

raaf en maan, 3B en 5B

Het is nog een beetje experimenteren met de materialen, waar ik maar weinig verstand van heb. Misschien hebben jullie goede tips voor mij? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...