Pagina's

maandag 3 september 2012

Little Message: Update

He bah, de vakantie is voorbij en ik heb helemaal geen zin om weer te beginnen aan school. Afgelopen vrijdag kwam ik terug van mijn last minute trip naar Vlieland. Dat was erg leuk! Ik heb veel leuke idee├źn voor deze blog en zin om ze uit te werken! Daarnaast heb ik een Facebook pagina aangemaakt! Volg me dus nu op: www.facebook.com/outofthedoorblog

Ik heb ook visitekaartjes gemaakt voor mijn blog:

Visite kaartje blog plaatjeVisite kaartje blog plaatje achter

Wisten jullie trouwens dat Out of the door al een tijdje op Pinterest zit? Volg me dus ook op: http://pinterest.com/outofthedoor/. Ik ga binnenkort ook een blogpost schrijven waarbij ik Pintrest gebruik, dus blijf me volgen!
Ook ga ik vanaf nu ook in het engels schrijven. Ik vertaal dus elke tekst in het engels en zet het onder de originele blog post!
Kortom, kijk uit naar nieuwe posts en veranderingen!

English: I have to go back to school! I noticed that a lot of visitors of my blog are from another country than the Netherlands, so from now on I'll try to translate my blog posts as good as possible. Did you know that you can follow me on Pinterest (http://pinterest.com/outofthedoor/) and Facebook (www.facebook.com/outofthedoorblog), so give it a try! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...