Pagina's

zaterdag 12 januari 2013

Go Pro Chest Mount Harness

Aw, de vakantie is al weer afgelopen! Maar ik heb een hele leuke vier dagen in Oostenrijk gehad! Ik verbleef met mijn oude VMBO school in Fügen en we zijn wezen skiën in Hoch Fügen. We hebben best veel sneeuw gehad, vooral de laatste dag!

IMG_2889

Mijn Go Pro HD Hero ging natuurlijk ook weer mee. Via www.camforpro.com had ik de Chest Mount Harness besteld, maar helaas kwam die te laat binnen om mee te nemen. Gelukkig heb ik in februari nog een kans om hem te testen! Dat is trouwens al over 5 weken!

IMG_2961

Tot zover ben ik er erg tevreden mee! Hij blijkt goed te zitten en de camera lijkt niet heel veel te bewegen. Ik vind het er ook niet idioot uitzien, dus dat valt ook weer mee. Volgens mij is dit een stuk handiger (en misschien wel mooier) dan de Go Pro op je helm te monteren. Ik vraag me alleen af of ik de camera/mezelf niet beschadig als ik val! Daar komen we vast nog wel achter! Ik heb ook nog een nieuw lensje gekocht, want de originele is een klein beetje beschadigd!

IMG_2933

IMG_2944

Translated & in short: I’m back from my ski-trip to Hoch Fügen, Austria! I had a lot of fun! Sadly I didn’t resive my ordered Go Pro Chest Mount Harness in time, but lucky for me I can try it in about 5 weeks when I go to Switserland. So far I’m very happy with it, but I wonder if it’s going to damage the camera or me if I fall! ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...