Pagina's

woensdag 23 januari 2013

Winter in Nederland!


Winter in Nederland
Of je het nu leuk vindt of niet, het is winter! Er is hier een dik pak sneeuw gevallen en het vriest als een malle. Maar nu het er toch is kun je er maar het beste van genieten, want een verse sneeuwlaag maakt alles toch net iets mooier! Bovendien heb je nu een excuus om binnen te blijven en bij de kachel te zitten. Vergeet ook de warme chocolademelk niet! Zelf hou ik echt van dit weer, maar ik hoef dan ook niet lang naar school te fietsen. Ik heb altijd al van de sneeuw gehouden, want alles word zo schoon. Bovendien kan je zoveel leuke dingen doen in de sneeuw en op het ijs! Nog 4 weken en 3 dagen en ik ga weer op wintersport, ik kan haast niet wachten. Ondertussen heb ik even wat foto’s gemaakt van dit mooie weer! Ik probeer vaker foto’s te maken en die hier te plaatsen! Geniet er van!
terras
zaan
Jos
sokken
dubbel kippen
dubbel zaan
Translated & in short: It’s freezing here in the Netherlands! A fresh pack of snow has fallen and I’m lovin it. I’ve made some pictures, so enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...