Pagina's

zaterdag 2 februari 2013

Wintersport Wishlist

De sneeuw is hier alweer weg gesmolten, maar dit betekent niet het einde van de winter. Er wordt al weer nieuwe sneeuwval voorspelt en bovendien begint de voorjaarsvakantie over 2 weken. Jaja, over precies 2 weken heb ik net de eerste dag snowboarden achter de rug!

Tijd om naar leuke nieuwe wintersport spullen te zoeken! Daarom heb ik op pinterest weer e n nieuw bord aan te maken: Wintersport Wishlist. Maar ik heb van mijn favoriete dingen drie collages gemaakt. Het ♥ betekent dat het mijn favoriet is!

wintersportcollage1

Deze is waarschijnlijk mijn favoriet! Ik wil die jas zo graag! :)

1. suède snowboots Le Coq Spotif
2. THE NORTH FACE GO GO GARGO PANT WOMEN timber tan
3. Col Hema
4. Protest ski-jack green/yellow/mint ♥
5. Happy Socks blauw met gele stippen
6. Protest Rising Boardpant

wintersportcollage2

7. Happy Socks Boot Socks
8. Naketano Darth II Hoodie
9. Sorel snowboots
10. Summit Frogskin zonnebril
11. Horsefeathers Prior Pant Women

wintersportcollage3

12. Bench B-honey
13. Dakine Lucy Women Socks
14. Burton Favorite Leather Glove Women
15. Horsefeathers Dexter Backpack Women
16. Lomography Diana+ Camera Package
17. Snowboardshoes turquoise 32

Dit was het dan weer! Ik heb er echt zin in! Ow, mijn blog bestaat al weer 3 jaar! Het wordt tijd dat ik regelmatiger ga schrijven, niet waar?

Translated & in short: I made a board on pinterest: Wintersport Wishlist. It’s a collection of wintersportstuff I like. But I also made some collages with my favorites!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...