Pagina's

woensdag 17 april 2013

Hunger Games: Catching Fire Trailer!


Iep! De trailer van Catching Fire is uitgebracht! De film is het vervolg op de Hunger Games film van vorig jaar. Klik hier om mijn artikel van toen te lezen. Ik kan niet wachten tot de film uitkomt. Letterlijk, want het duurt nog tot november voordat de film in de bioscoop te zien is! Dat duurt veel te lang voor mijn idee! Maar hier is in ieder geval de trailer en dat brengt ons toch weer een stapje dichter bij de film zelf.

Het ziet er veel belovend uit. Het is nog grauwer en duisterder dan de Hunger Games film. Alle scènes die je te zien krijgt in de film herken ik uit het boek! Naast de trailer zijn er ook meerdere foto’s vrijgekomen, hieronder vind een paar van mijn favorieten:

Gale-PeacekeepersKatniss-PortraitID_D16_06832_R2.JPGnormal_Catching-Fire-Victory-Tour

Voor wie het nog niet heeft gedaan raad ik aan om de boeken te lezen, je zal niet worden teleurgesteld! Ik denk dat ik de boeken ook nog maar een keer ga lezen! Bovendien kan je nu de Hunger Games app downloaden voor de Ipad en Iphone: https://itunes.apple.com/nl/app/the-hunger-games-adventures/id559845361?mt=8 .En je kan het spel ook op facebook spelen: https://apps.facebook.com/hungergamesadventure/

Translated & in short: The new Catching Fire Trailer is out! I can’t wait for the movie. It’s a shame we have to wait until November! There are also some photo’s from the movie as you can see!

1 opmerking:

  1. Oh ik heb ook zoveel zin in de nieuwe film! Jammer dat het nog zo lang duurt..

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...