Pagina's

maandag 24 juni 2013

Places to talk about #4: Italy

De zomervakantie komt nu echt heel dichtbij! Ga je naar Italië op vakantie? Dan is deze post echt iets voor jou! Want dit keer gaat “Places to talk about” over unieke locaties in Italië. Maar lees ook de vorige drie delen:

Of vind alle verzamelde locaties op mijn Pinterest bord: Places to talk about!

Il Vallone dei Mulini (The Valley of the Mills), Sorrento

We beginnen met mijn persoonlijke favoriet. In deze vallei zijn zeer oude gebouwen verlaten en overwoekerd. Deze gebouwen bestaan uit verschillende molens. Nu is deze vallei vrij te bezoeken en kan je het combineren met een mooie wandeling.

English info: http://www.urbanghostsmedia.com/2013/01/exploring-sorrento-italy-hauntingly-beautiful-valley-of-the-mills/

Valley of the mills(bron: http://thistinyhouse.tumblr.com/)

Lago d'Orta (Lake Orta), Piemontese

Midden in het Ortameer ligt het eilandje Isola San Giulio. Dit eiland is te bezoeken, er gaat een boot vanaf het touristische dorp Orta San Giulio. Wikipedia zegt het volgende over het eiland:

Het eiland wordt gekenmerkt door een klooster dat te bereiken is via een overdekte trap. In het kloostercomplex zijn enkele heiligdommen te bewonderen, zoals een uit zwart marmer gebeeldhouwde preekstoel, afkomstig uit deze streek. De heilige Julius van Novara zou volgens de legende de kerk die tot het klooster behoort hebben gebouwd, nadat hij het eiland had bevrijd van slangen en draken. Hij ligt op het eiland begraven. Het voormalige bisschoppelijke paleis werd in de 9e eeuw gebouwd door de bisschop van Novara.

English info: http://www.orta.net/eng1/indexe.htm

Lake Orta(bron: http://myfotolog.tumblr.com/post/17151293545/italy)

Isola della gaiola, (Gaiola Island), Napoli

Het eiland Gaiola schijnt vervloekt te zijn en is daarom volkomen verlaten. Een hele dunne brug verbind de twee delen van het eiland. Over het eiland is maar weinig informatie te vinden op het internet. Je kunt voor meer informatie kijken op de engels wikipedia-link hieronder.

English info: http://en.wikipedia.org/wiki/Gaiola_island

Gaiola Bridge(bron: http://ruineshumaines.tumblr.com/post/25675689232/gaiola-bridge-naples-italy)

Tuscany Natural hot springs, Toscane

In het dorp Saturnia kan je gratis gebruik maken van deze bijzondere warmwaterbronnen. Het water is er zo’n 37 graden! Ook in andere delen van Toscane vindt je dit soort warmwaterbronnen!

English info: http://www.guardian.co.uk/travel/2010/may/01/italy-tuscany-natural-hot-springs

Toscane(bron: http://weheartit.com/entry/24606160)

Dat was Places to talk About voor deze keer. Weet je zelf een unieke locatie? Plaats dan een reactie hieronder!

Translated & in short: This time in my topic “Places to talk about” I discuss places in Italy! But if you want more you can read the past two episodes:

Or follow my pintrest board:http://pinterest.com/outofthedoor/places-to-talk-about/ If you want more english info about the places, you can click on the link with “English Info” or just ask me!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...