Pagina's

donderdag 22 augustus 2013

Activity Books!

Ik ben niet de snelste lezer, maar ik ben wel redelijk creatief. Voor mensen zoals ik bestaan zogeheten doe-boeken. Boeken die je zelf moet invullen of lekker veel plaatjes bevatten. Ze zorgen vaak voor inspiratie en vooral voor veel vermaak. Ik heb zelf een paar favoriete doe-boeken die ik in de blogpost zal bespreken. Wat zijn jouw favoriete doe-boeken?

IMG_7417

Als eerste deze Travel Journal die ik laatst in Maastricht kocht! Het is niet echt een doe-boek, maar meer een schrift. Het leuke aan dit reisverslag is dat er allemaal vakjes en verschillende soorten papier in zitten. Dit boekje is te koop bij Sissy-Boy Homeland

IMG_7418IMG_7419

De boeken van Keri Smith zijn echt mijn lievelingsboeken. Wreck This Journal heb ik al een tijdje geleden van mijn zus gekregen. The Pocket Scavenger heb ik in Maastricht gekocht. Allebei zijn het zeker aanraders, hoewel ik nog wel heel veel opdrachten moet uitvoeren.

IMG_7421IMG_7422

Deze Dear Fashion diary is ook nieuw! Bedacht door twee creatieve Nederlandse vrouwen. In dit boek moet je vragen invullen en opdrachten uitvoeren om achter je eigen kledigsmaak te komen. Er staan ook tips in over hoe je je kleding moet wassen en verzorgen.

IMG_7423IMG_7424

En als laatst het Flow Vakantieboek 2013. Want dit boek staat vol met plaatjes en dingen om te doen. Je krijgt er nog van alles bij ook, zoals een vouwtheater!

IMG_7426

Translated & in short: Activity books (or Doe-boeken in dutch) are perfect for people like me. Here are some of my favoriete:

Sissy-Boy Homeland Travel Journal

Wreck This Journal

The Pocket Scavenger

Dear Fashion diary

Flow Vakantieboek 2013

Any other suggestions are very welcome!

1 opmerking:

  1. Oh wat een leuke boeken, ik had vroeger een heel leuk kinderboek dat heette 'de puike postbode' en die had ook allemaal vakjes en briefjes. Daar doen deze boekjes me een beetje aan denken.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...