Pagina's

zaterdag 31 augustus 2013

Diana Mini: The Second Film

De Diana Mini, ik hou nog steeds van dit kleine analoge cameraatje. Mijn tweede rolletje heb ik al een tijdje geleden bij de HEMA laten ontwikkelen. Nu wist ik al dat de HEMA fotoservice niet veel van analoge fotografie begrijpt, maar ja, het is wel goedkoop. Mijn foto’s zijn netjes afgedrukt, maar in plaats van twee foto’s op 1 vel te plaatsen kreeg ik alle 72 foto’s per stuk. Dus niet twee foto’s naast elkaar, zoals hoort bij de Diana Mini. Maar ach, geen ramp! Ik ben nog steeds heel blij met mijn foto’s! Hier komen mijn favoriete:

Translated & in short: I’m still in love with my Diana Mini. A while ago I got my second film devolped. So here are my favoriete photo’s!

diana 11

diana rol 2 010diana rol 2 028diana 3diana 4diana 8diana 10diana 12diana 24

diana 6

2 opmerkingen:

  1. Wouw wat een mooie foto's! Vooral #5 vind ik pretty c:

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...