Pagina's

zaterdag 19 oktober 2013

My Summer in Instagrams

Zomer 2013 is voorgoed voorbij en alles wat er van over is zijn mooie herinneringen. Deze zomer heb ik elke dag een foto op instagram geplaatst, wat een totaal aan ongeveer 50 foto’s is. Nu had de Hema een leuke actie waarbij je 100 instagramfoto’s kon laten afdrukken voor een tientje. En daar presenteer ik jullie hierbij mijn instagram foto’s!

IMG_7729

IMG_7734

IMG_7736

Wil je meer van instagram foto’s zien? Volg @Out_of_the_door of klik hier: http://instagram.com/out_of_the_door En ik wil heel graag jullie gallerijen op instagram zien, dus laat alsjeblieft jouw instagram naam achter in een reactie!

Translated & in short: The summer of 2013 is gone for good and all thats left are beautiful memories. I posted one picture on instagram every day this summer. I’ve got them printed by the dutch company HEMA. So I can present you my instagrams of this past summer! Please don’t forget follow my instagram: @Out_of_the_door or http://instagram.com/out_of_the_door Moreover, tell me your instagram name in the comment so I can check out you gallary!

4 opmerkingen:

  1. Oh wat leuk zo afgedrukt! Mijn Instagram is mirthejasmijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat een goede actie van de HEMA! Wil ik ook! even kijken of het nog kan

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...