Pagina's

dinsdag 31 december 2013

A Happy 2014

 

F1210029

Terwijl buiten al de hele dag de één na de andere vuurpijl wordt afgestoken, zit ik mij voor te bereiden op het nieuwe jaar en kijk ik terug op 2013. Als ik terug kijk in mijn blogarchief, is dit een geweldig jaar geweest. Ik zal eens haarfijn uitleggen waarom!

Translated & in short: It’s almost 2014! Underneath this translation you can find my favourite posts of 2013, divided in Music, Photography and Travelling! A very happy new year!

music

Muziek

In 2013 ben ik naar meer concerten geweest dan ik mijn hele leven. Ik heb veel nieuwe en leuke muziek leren kennen en ik ben naar lowlands geweest! Hieronder staan alle concerten waar ik over geblogt heb!

 • Sticky Fingers @ Paradiso
 • Will and the People @ Reuring
 • FUN. @ Vredenburg Utrecht
 • Lowlands 2013
 • The Cat Empire @ HMH
 • Will and the People (&Yes Sir Boss) @ Melkweg
 • photography

  Fotografie

  In mei kocht ik een Diana mini en dat was zeker geen miskoop! Ik ben er nog steeds heel blij mee. Daarnaast heb ik deze zomer elke dag een foto op instagram geplaatst. Alle fotografie posts van 2013 vindt je hier! Maar dit zijn mijn favoriete:

  Travel

  Reizen

  Heel ver weg ging ik zelf niet in 2013, maar alsnog heb ik heel veel plezier beleeft in Zwitserland, Duitsland en natuurlijk op Lowlands!

  Ook de Places to talk about en To travel post werden aangevuld in 2013

  En dit waren nog niet eens alle blogposts! Ik kijk erg uit naar nog zo’n mooi jaar en ik heb al weer heel veel ideeën voor leuke posts. Ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar!

  Tot slot is hier het nummer 2014 van Racoon, wel zo toepasselijk!

  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...