Pagina's

vrijdag 10 januari 2014

Movie: The Secret Life of Walter Mitty

 

Walter Mitty2(bron)

Vorige week ging ik naar ‘The Secret Life of Walter Mitty’ een film geregisseerd door Ben Stiller, met als hoofdpersoon Ben Stiller. Daar was ik misschien een beetje sceptisch over, want Ben Stiller speelt vaak in van die flauwe-humor-films. Maar met beelden van Groenland en IJsland en de muziek van Of Monsters And Men in de trailer, wist ik dat ik er heen moest.

Walter Mitty (Ben Stiller) is een gewone man die zijn dagen doorbrengt met dagdromen vol heldendaden, romantiek en actie. Als zijn baan en die van zijn collega (Kristen Wigg) op de tocht komen te staan, komt Walter ook in het echte leven in actie. Hij gaat op wereldreis en beleeft een avontuur dat zelfs zijn stoutste dromen overtreft. – Pathé

En wat is het een mooie film! Dit is echt een nieuwe favoriet! Mooie beelden, goede muziek, goed verhaal en ook nog grappig. Misschien moet ik hem nog een keer zien om hem kritischer te bekijken, maar voorlopig kan ik deze film alleen maar aanraden.

Waltermittygif(bron)

Naast de film ben ik ook de soundtrack gaan beluisteren. Of Monsters And Men is echt één van mijn lievelings bands, dus hoopte ik dat de andere nummers ook zo goed zouden zijn. Ook daarin werd ik niet teleur gesteld, alleen vind ik het liedje ‘Maneater’ er niet bij passen. Over de muziek in de film is goed nagedacht. Wanneer Mitty afreist naar IJsland, klinkt het lied van de IJslandse band Of Monsters And Men. Zelf de soundtrack luisteren kan hieronder:

 

Kortom, een mooie en leuke film. Zeker een aanrader! Heb jij nog laatst een leuke film in de bioscoop gezien? Ik hoor het graag!

Translated & in short: Last week I went to the movie “the secret life of walter mitty”. Loved it! Beautiful landscapes, good music and nice humor. I also really liked the soundtrack of it. I can reccomend you to watch this film!

4 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! Ik was Of Monsters and Men alweer een beetje vergeten! Ik vond 'Your bones' altijd zo mooi. Weer even luisteren. Ken je 'The Reader'? En 'Into the Wild?' Die vond ik erg goed. Verder ben ik meer van de series (Sherlock!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Your bones is echt heel mooi! Fijne muziek :) Into the Wild is ook echt één van mijn lievelingsfilms. The Reader heb ik nog nooit gezien, ga ik meteen even opzoeken! Dankje! En jah, Sherlock! Geweldig! :D

   Verwijderen
 2. Ahhh... Weer een reminder dat ik deze film MOET zien! Ik zag een tijdje terug de trailer toen ik in de bios zat en werd meteen nieuwsgierig. Hij lijkt me erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...