Pagina's

donderdag 2 januari 2014

Unknown Music #1: Everything Everything


Gelukkig Nieuwjaar! Een nieuw jaar begint bij Out of the Door met een nieuwe blogserie: “Unknown Music”. Het is altijd leuk om nieuwe muziek te leren kennen. Daarom gaat Wies, waarmee ik al naar meerdere concerten ben geweest, elke blogpost een onbekende band aanraden. Ik zal natuurlijk eerlijk zeggen wat ik er van vindt en jullie kunnen mee luisteren! We beginnen deze serie met de band Everything Everything en dan vooral hun nummer Photoshop Handsome van het album Man Alive.
Wies: “Everything Everything  is een supertoffe band uit Engeland. Toen ze werden aangekondigd voor Best Kept Secret ben ik ze gaan luisteren en ik ben niet meer gestopt. Ze waren heel goed live en ook als voorprogramma van Foals waren ze geweldig. Normaal gesproken wil ik dat het voorprogramma kort duurt omdat ik de headliner wil zien, maar zij mochten wel langer spelen van mij!”Ten eerste wil ik zeggen dat dit echt één van de vreemdste clips is die ik ooit heb gezien! Echt, wow! Maar de clip past wel goed bij de muziek. De muziek zit vol energie en heeft een eigen stijl, de zangstem is vrij uniek. Na het luisteren van meerdere liedjes kan ik zeggen dat elk liedje op het album Man Alive een beetje dezelfde stijl heeft, dat maakt het een mooi geheel.

Ik vindt niet alleen dit nummer, maar al hun muziek echt een aanrader. Het geeft je energie en maakt je vrolijk. Het is niet te sloom en te hard. Maar je moet van de genre houden, zoals Wies en ik.

Voor wie meer over deze band wil weten, hier is de website: http://www.everything-everything.co.uk/
En hier is hun spotify pagina: Everything Everything

Wies is alweer druk opzoek naar de volgende band, dus hou het in de gaten!

Translated & in short: Happy New Year! We will start this year with a new blogserie: Unknown Music. My friend Wies will give me several new bands to listen to and I will tell you what I think about it. We start with the band Everything Everything and the song Photoshop Handsome (See clip above) I really like the whole album of this band and will be listening to it!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...