Pagina's

woensdag 8 januari 2014

Unknown Music #2: Mac Demarco

Voortaan plaats ik om de week op woensdag een Unknown Music post. De vorig kan je hier lezen! Deze keer luister ik naar Mac Demarco. (waarvan het heel moeilijk is om een beetje knappe foto te vinden)

mac_demarco(bron)

Maar daar is hij, Mac demarco! Dit keer luisteren we vooral naar het nummer ‘Cooking up something good’ van het album ‘2’. Dit natuurlijk weer op aanraden van Wies!

Wies: “Mac DeMarco is een canadese muzikant. Het is een vreemde gast, maar maakt hele toffe muziek. Hij noemt z'n eigen muziek "jizz jazz", wat hij daar precies mee bedoeld is me niet duidelijk. Ik vind dat z'n muziek iets zomers en vrolijks heeft. Hij staat 15 mei in de Melkweg!”


Het nummer begint meteen al lekker, naar dit soort gitaargeluiden kan ik de hele dag luisteren! Ook de zang klinkt fijn in de oren. De muziek voelt inderdaad heel zomers aan. Er zit een goed ritme in en klinkt meteen de eerste keer goed. Bij de andere nummer van het album had ik hetzelfde gevoel.


Ik denk dat iedereen van deze muziek kan genieten. Zoek geen plaatjes van deze man, maar luister vooral naar zijn muziek. Daar kan je alleen maar vrolijk van worden!

Hier is zijn Spotify pagina: Mac Demarco

De volgende Unknown Music is er dus over twee weken!

Translated & in short: This is the second Unknown Music post. Next one will appear in two weeks. This time we listen to Mac demarco. He is a bit strange, but his music is very pleasant to listen to. It creates a kind of summervibe and I like the guitar sound. See the clip above!

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...