Pagina's

woensdag 22 januari 2014

Unknown Music #3: Jagwar Ma

Alweer de derde ‘Unknown Music’ post! Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik. Vorige keren bespraken we Everything Everthing en Mac Demarco. Dit keer luister in naar Jagwar Ma!

Jagerwa ma(bron)

Wies: “Jagwar Ma is een australische band. Hun muziek is te zien als psychedelische dance muziek. De muziek is te vergelijken met bands als Tame Impala en Foals. Het is zeer fijne muziek en ze zijn 18 mei te zien in Paradiso!”

Dit keer luisteren we vooral naar het nummer ‘Come Save Me’ van het album ‘Howlin’.

Het is inderdaad behoorlijk psychedelische muziek en dat is vaak even wennen. Maar ik hou er wel van. Vooral dit nummer klinkt een beetje retro, wat ik erg fijn vindt. Eerlijk gezegd vind ik het refrein klinken op ‘Within You Without You’ van The Beatles. Het enige waar ik niet zo goed tegen kan is de herhaling van het hoge geluid aan het eind, maar dat is wat het nummer psychedelische dance maakt. De nummer zitten goed in elkaar en hebben veel energie. Fijne muziek dus!

Luister vooral ook de nummers van de andere albums en laat mij weten wat jij van deze muziek vindt!

Hier vindt je de Spotify pagina: Jagwar Ma

Translated & in short: This is the third Unknown Music post. Earlier, I’ve talked about Everything Everthing en Mac Demarco. Now it’s time for Jagwar Ma and their song Come Save Me. The song feels a bit retro and made me think of ‘Within You Without You’ from The Beatles, to be honest. The only thing that bugged me was the repeating high sound on the end of the song. Apart from that, it’s really nice music!

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...