Pagina's

zaterdag 18 januari 2014

Young the Giant at ‘That’s Live’

 

YTG

Gister ging ik naar de opname van That’s Live, een radioprogramma op 3fm met live muziek. Je kon je inschrijven om de opnamen bij te wonen en ik kon met Wies mee. Dit keer trad Young the Giant op. Ik kende de band nog niet, maar nadat ik één nummer van ze op Spotify had gehoord was ik meteen om.

ytg3ytg4IMG_8793

 

That’s Live wordt normaal gepresenteerd door Eric Corton, maar die was er dit keer helaas niet. (stiekem wil ik Eric Corton al heel lang in het echt zien..) Sander Hoogendoorn verving hem. De opnamen werd gedaan in een kleine ruimte die dienst deed als kroeg. Daarvoor moesten wij naar het BNN gebouw in Hilversum. Heel leuk dat net deze week bij Hilversum een trein ontspoorde waardoor wij 2 uur lang moesten reizen. Maar dat mocht de pret niet bederven, want we hebben het heel erg naar ons zin gehad.

IMG_8849IMG_8858IMG_8804IMG_8791

 

Het waren niet veel nummer die werden gespeeld, maar het waren wel de goede! Het nieuwste album kwam van Young the Giant kwam die dag uit in Nederland, dus er werden een paar nieuwe nummers gespeeld. Ook werd er een interview en quiz gedaan met de band. En natuurlijk zijn we na de opnamen nog even met ze op de foto geweest. De opnamen wordt op 25 januari uitgezonden op 3fm, maar dat laat ik nog wel weten!

IMG_8816IMG_8777IMG_8780IMG_8810IMG_8822

IMG_8868

Luister Young the Giant, je wordt niet teleurgesteld.

Trouwens, bij Giel Beelen speelden zij die ochtend nog de cover van “Formidable”, heel mooi!

 

Translated & in short: Young the Giant was preforming for the dutch radio channel 3fm and I was their. I really enjoy their music, so I had a good time. They also made a cover of Formidable and it’s really beautiful.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...