Pagina's

zaterdag 1 februari 2014

Diana Mini: The Fourth Film

Afgelopen december heb ik heel wat foto’s met mijn Diana Mini gemaakt en, omdat ik er zo een beetje een traditie van heb gemaakt om mijn favoriete foto’s op de blog te laten zien, ga ik dat ook doen. Alle foto’s heb ik met de flits gemaakt en ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik heb deze keer de foto’s weer laten ontwikkelen en printen bij de HEMA en ik vind dat ze het dit keer goed hebben gedaan. Op de meeste foto’s staan vrienden, dus laat ik die voor hun privacy niet zien. Geniet dus vooral van de gênante kerstfoto’s van mij!

Translated & in short: In December 2013 I shot my fourth film with my Diana Mini. Here are the results. I made most pictures of my friends, but I won’t show them for their privacy. So enjoy the awkward Christmas pictures of myself!

201812222263221

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...