Pagina's

woensdag 5 februari 2014

Unknown Music #4: Half Moon Run

Ik ben een beetje laat vandaag met mijn Unknown Music artikel. Maar het is nog woensdag, dus hier is de beloofde post. Na Everything Everthing, Mac Demarco en Jagwar Ma is vandaag aan de beurt: Half Moon Run.

Half moon run(bron: family.do512.com)

Wies: Half Moon Run is een Canadese band wordt geplaatst in het genre 'indie rock'. De zanger heeft een hele mooie stem, dat is waarom de band mij zo aantrok. Ze hebben afwisselend vrolijke en rustige liedjes. Ze hebben getourd met bands als Mumford and Sons en Of Monsters And Men, ook stonden ze op Lowlands vorig jaar.

Het nummer waar we dit keer naar luisteren heet ‘She Wants To Know’ van het album ‘Dark Eyes’.

Ik denk dat ik deze muziek de hele dag kan luisteren. Het fijne er aan is dat het redelijk rustig is, maar er wel veel kracht achter zit. De instrumenten wisselen van rustig naar heftig op het goede moment. Bovendien is de stem van de zanger erg fijn en toegankelijk. Tijdens het luisteren van het gehele album kwam ik er achter dat ik al een paar keer wakker ben geworden met het nummer Full Circle, omdat die vaak op de radio wordt afgespeeld. Jammer dat ik deze band op Lowlands heb gemist, het is zeker een aanrader!

Geniet van deze geweldige band! Hier is hun website: http://www.halfmoonrun.com/

En hier hun Spotify-pagina: Half Moon Run

Translated & in short: Todays ‘Unknown Music’ post is about Half Moon Run and the song She Wants To Know. I really enjoy listening to this. I actually knew the song Full Circle, which is from the same album, already. I would highly recommend this band!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...