Pagina's

woensdag 19 februari 2014

Unknown Music #5: Satellite Stories

Het is weer woensdag en dus tijd voor een nieuwe Unknown Music. De vorige Unknown Music post kan je hier vinden. Vandaag is het de beurt van Satellite Stories.

satellite_stories-650x406 - kopie(bron)

Wies: “Satellite Stories is een toffe, vrolijke band uit Finland. Ze stonden twee weken geleden onder andere in Bitterzoet en wisten er een goed feestje van te maken. Ondanks dat ze niet heel bekend zijn (en dat een groot deel van het publiek de tekst niet kende) kregen ze de voorste rijen goed mee. Het is muziek om vrolijk van te worden!”

Bovendien moet ik nog zeggen dat hun muziek erg lijkt op Two Door Cinema Club. Het liedje dat ik luisterde was Kids Aren’t Safe In The Metro.

Ten eerste vind ik alle twee de albumcovers van deze band er heel mooi uit. Kids Aren’t Safe In The Metro komt van het album Phrases To Break The Ice. Het nummer is erg origineel en leuk, al vind ik de clip niet zoveel aan. De gitaar klinkt erg lekker in dit nummer, de muziek is makkelijk begaanbaar en gewoon fijn om naar te luisteren. Het hele album voelt vrolijk aan (al weet ik niet of dat de bedoeling is) en heeft veel energie. De zangstem klinkt bekent in de oren, maar ik kan niet goed plaatsen waar het verder nog op lijkt dan Two Door Cinema Club.

Fijne muziek weer. Vergeet dus niet om Satelitte Stories op je I-pod te zetten als je volgende week op wintersport gaat!

Hier is de Spotify pagina: Satellite Stories

En hier hun website: satellitestories.com/

Laat vooral weten wat je van deze muziek vindt!

Translated & in short: It’s wednesday and that mean another Unknown Music post. This time about the band Satellite Stories. Their song Kids Aren’t Safe In The Metro sounds really happy and energetic. I like the sound of the guitar a lot in this song. The band makes music similair to Two Door Cinema Club.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...