Pagina's

zondag 23 maart 2014

Diana Mini: The Fifth Film

Vorige week heb ik de resultaten van het vijfde rolletje van mijn Diana mini opgehaald bij de HEMA. Dit rolletje heb ik vol geschoten met wintersport foto’s. Blijkbaar begrijpt de HEMA niet helemaal wat ik met halfbeeld bedoel, want ik kreeg de foto’s per stuk afgedrukt. Beetje sonde. Zelf vind ik dat ik beter voor een rolletje met een lagere ISO had kunnen gaan. Dit is ISO 400 en ik vind het grootste gedeelte overbelicht. Het was dan ook wel een erg zonnige week. Verder ben ik weer erg blij met de resultaten. In deze post laat ik de mooiste foto’s zien.

Translated & in short: Last week I picked up the results of my fifth film shot on the Diana mini. I have to remind myself to use a film with a lower ISO next time. This is ISO 400 and I think a lot of photo’s are overexposed. Nevertheless, I am really happy with the results. In this post I will show you the best ones.

791119212324

2 opmerkingen:

  1. Wow, wat een toffe foto's! Vooral die laatste is mooi :)
    xx Julie

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...