Pagina's

woensdag 5 maart 2014

Unknown Music #6: Hey Sholay

De vakantie is voorbij, maar gelukkig is het woensdag. Dat betekend dat het tijd is voor een nieuwe Unknown Music. Vandaag over Hey Sholay! De vorige Unknown Music post kan je hier vinden.

Hey-Sholay-exposed(bron)

Wies: Hey Sholay is een toffe band uit Sheffield. Hun muziek is heel vrolijk en upbeat. Jammer genoeg zijn ze erg klein en is er een hele kleine kans dat naar Nederland komen omdat ze ongeveer twee fans hebben hier.

Het nummer voor deze woensdag heet Burning. Ik weet niet of het door het mooie weer komt, maar toen ik dit luisterde kreeg ik zo een zin in de lente. Het nummer heeft een hoog tempo en de instrumenten klinken lekker helder. De melodie is wat simpel, maar erg fijn om naar te luisteren. De zangstem heeft iets bijzonders en klinkt een beetje rauw. De andere nummer op het album vind ik weer heel anders klinken, maar het is wel één geheel.

Luister hieronder zelf naar Hey Sholay en laat mij weten wat jij van ze vindt

Kijk vooral ook op hun website: http://www.heysholay.com/

En de spotify pagina voor de liefhebbers: Hey Sholay

Translated & in short:It’s wednesday and that mean another Unknown Music post. This time about Hey Sholay. I listend to the song Burning. This song makes me excited for spring to come. The instruments sound really clear and the voice sounds a bit different. Listen to it and let me know what you think! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...