Pagina's

woensdag 30 april 2014

Unknown Music #10: Deep Sea Arcade

Sorry voor de stilte op Out of the Door, maar de examens komen er aan en ik ben hard aan het leren. Gelukkig gaat de Unknown Music serie gewoon door, met deze keer Deep Sea Arcade.

deep-sea-arcade-482x298

Wies: ”Deep Sea Arcade speelde vorig jaar op LowLands, maar daar had ik ze jammer genoeg gemist. Ik ben het recent weer gaan luisteren en heb er een beetje spijt van dat ik het gemist heb. Het is hele fijne muziek. Het is rustig en een beetje psychedelisch. Het doet me denken aan bands als Tame Impala en aan de nieuwere muziek van The Horrors. Liedje dat je moet luisteren: Seen No Right”

Blijkbaar heb ik de band ook gemist op Lowlands. Ik snap dat Wies daar spijt van heeft, want de muziek klinkt erg goed. Het nummer is kort maar krachtig. Ook de opbouw is erg mooi. Deze muziekstijl spreekt mij erg aan. Het geeft het gevoel alsof je naar muziek op een platenspeler aan het luisteren bent. Deep Sea Arcade is dus zeker een aanrader!

Wat vind jij van deze band? Kende je het al? Over twee weken komt de volgende Unknown Music, tot die tijd kan je alle vorige band hier terugkijken.

Translated & in short: Sorry for the silence on Out of the Door lately, but I’m studying for my final exams. Luckily, here is a new Unknown Music post about Deep Sea Arcade. I really like the sound of this music. How about you?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...