Pagina's

woensdag 2 april 2014

Unknown Music #8: Circa Waves

Het zijn drukke weken voor mij, maar dat weerhoudt mij er niet van om deze beloofde Unknown Music post te maken. Een korte dan maar en dan weer aan het werk! Geniet er van!

circa-waves_2746940b(bron)

Wies: “Circa Waves is een opkomende band die vooral vrolijke muziek maken. Ze hebben (jammer genoeg) nog maar weinig liedjes uitgebracht, maar daar zal snel verandering in komen. Ze worden erg gepromoot door het tijdschrift NME en ze hebben een heel drukke festivalzomer dit jaar, dus ze zullen waarschijnlijk snel groeien. Ze zijn onder andere te zien op Best Kept Secret en ze staan daarvoor nog op 20 april in Paradiso!”

We luisteren naar het liedje ‘Good For Me’

De muziek klinkt erg opgewekt en vrolijk. Ik vindt de heldere gitaar erg fijn, maar vooral de stem is uniek. Jammer dat Circa Waves nu maar 4 liedjes heeft, want ik zou graag willen weten wat ze nog meer kunnen. Vooral op een zomerse dag zal deze muziek er lekker klinken! Circa Waves heeft maar 2 liedjes op hun Spotify-pagina, dus vond ik dat niet die moeite om die hier te plaatsen. Op Soundscloud hebben ze 4 nummer, dus die heb ik hieronder geplaatst!

Wat vind jij van deze band? Laat het me weten!

Translated & in short: Today I talk about the band Circa Waves. They only have 4 songs, but their sound is very happy. I especially like the singer’s voice!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...