Pagina's

woensdag 16 april 2014

Unknown Music #9 : Current Swell

Ola! Het is woensdag en ik heb al een tijdje niks geblogt. Druk, druk, druk.. Maar dat betekend niet dat ik de Unknown Music post zomaar kan overslaan! Dus hier is ie dan, met dit keer: Current Swell

current swell(bron)

Wies: “Mijn broer was bij een concert van Current Swell geweest en hij had de EP Rollin' voor mij meegebracht. Toen ik het ging luisteren was ik meteen om. Een band met een 'beach-vibe' en een zanger met een aparte maar fijne stem!”

En het nummer waar ik naar moest luister heet “Rollin”

Ten eerste vind ik deze clip echt heel leuk! Daarnaast ben ik het met Wies eens, de zanger heeft een hele fijne stem en de muziek is vooral erg vrolijk. Het nummer klinkt gewoon heel erg fijn en is goed opgebouwd. Het klinkt een beetje als muziek die je luistert in de auto op vakantie. Ik zeker naar meer van deze band luister, want ik ben erg benieuwd naar andere nummers.

Wat vind jij van deze band? Kende je het al? Over twee weken komt de volgende Unknown Music, tot die tijd kan je alle vorige band hier terugkijken.

Translated & in short: It’s Wensday again! So here is a new band for the Unknown Music list, it’s Current Swell. First of all, I think the videoclip is hilarious. But I also love the voice of the singer. The music sounds like something I would play during a roadtrip. What do you think?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...