Pagina's

zaterdag 31 mei 2014

Monthly Favorite: May

Ik wil wat nieuws proberen op deze blog. Op Youtube kijk ik graag naar Monthly Favorite filmpjes waarin mensen vertellen waarvan ze het meest genoten hebben de afgelopen maand. Meestal is het make-up, maar het kunnen ook andere producten, recepten of bijvoorbeeld DIY-ideeën zijn. Het leek mij leuk om een Monthly Favorite te schrijven op mijn blog waarin ik elke maand een paar dingen beschrijf die ik gedaan/gebruikt heb. Dus hier zijn mijn favoriete van de maand mei! (in willekeurige volgorde)

Untitled design (1)

 

1. De vanille cheesecake van Marks & Spencer: Dít is de lekkerste cheesecake die ik tot nu toe heb geproefd. Als je van echte cheesecake houdt moet je deze echt proeven!

cheesecake2

 

2. Het nieuwe album ‘Rookie’ van The Trouble with Templeton. Laatst leerde ik deze band kennen in mijn Unknown Music post. Tot nu toe is dit nog steeds mijn favoriet en ook hun nieuwe album Rookie heb ik al meerder keren geluisterd.

the-trouble-with-templeton

(bron)

 

3. Het nummer ‘The I love you bridge’ van The Crookes. Deze maand schreef ik over meerdere concerten, waaronder die van The Crookes. The I love you bridge is sinds dat optreden mijn favoriete nummer van deze band.

 

4. De website Canva. Normaal gebruik ik Picmonkey als ik snel foto’s wil bewerken, maar deze maand kwam ik Canva tegen, met deze site kan je heel makelijk posters en collages maken op een mooie manier. Vooral dat laatste vind ik erg belangrijk, want niets is irritanter dan een lelijke poster! www.canva.com

 

5. Milkmaid braid up-do en messy bun. Ik zocht naar makkelijke en leuke dingen om met je haar te doen en kwam dit tegen. Ik vindt het er gaaf staan en het is ook nog eens erg simpel. Hier zijn twee tutorials: Milkmaid braid up-do & Messy bun.

up-do

messy bun(bron: Zoella)

 

6. Plantjes kweken. Mijn zus is op haar blog een ‘challenge’ begonnen. Ze probeert verschillende groente te kweken. Ik ben toen ook maar begonnen en ik moet zeggen, mijn pompoenen staan er puik bij..

IMG_0782

Zal ik dit volgende maand weer doen? Laat het me weten!

Translated & in short: I thought it would be fun to start a monthly favorite post. So here are my May’s favourites.

 1. Marks & Spencer Cheesecake.
 2. The new album Rookie by The Trouble With Templeton
 3. The song ‘I love you bridge’ by the crookes
 4. The website www.canva.com
 5. The Milkmaid braid up-do and messy bun
 6. Growing little plants

4 opmerkingen:

 1. omg filmpjes van Zoë, Zoë is echt mijn held de laatste tijd haha :)! Die milkbraid is inderdaad zo leuk!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoë is geweldig! Leuk te horen dat jij dat ook vindt! Morgen komt er een post met mijn favoriete youtubers online en daar zit natuurlijk ook Zoë ook bij! Xx

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...