Pagina's

zondag 25 mei 2014

Passenger @ Vondelpark

Vandaag was een mooie dag… Donderdag hoorde ik dat Passenger zou gaan optreden in Amsterdam, zaterdag werd bekend gemaakt dat het in het Vondelpark zou zijn en vandaag wisten we ook welke tijd! Passenger doet graag “Busking sessies”, wat inhoud dat hij onverwachts een gratis optreden geeft. Gister nog in Parijs en vandaag dus in Amsterdam.

passenger

Alles was perfect, zelf het weer! Er valt sowieso weinig te klagen over een gratis concert, maar dit was echt goed. Er zat gevoel in de muziek, naast bekende nummers speelde hij ook wat nummers van zijn nieuwste album dat binnenkort uitkomt. Echt heel mooi! De soundcheck was de mooiste soundcheck ooit. Tijdens het eerste nummer was het opvallend dat iedereen doodstil luisterde, dat zegt wel hoeveel indruk het achter liet. De sfeer was ook heel fijn en festival-achtig. Mike speelde niet op het grote podium maar op een heel klein en laag podium, wat er voor zorgde dat hij echt in het publiek stond.

Ik maakte mij erg zorgen toen ik het aantal ‘gasten’ op de facebook pagina zag, 1,4 duizend, maar we hebben een mooi plekje weten te bemachtigen! Ik kijk nu nog meer uit naar het concert in de HMH 7 oktober en naar het nieuwe album!

IMG_0690Mike plays on on his invisible trombone

Translated & in short: Passenger did a busking session in Amsterdam today and I had to go! It was truly amazing, even the weather was great. Mike did the most beautiful sound check ever and played some of his very new songs. The crowed was massive, but we found a nice spot! Now I can’t wait for his new album coming next month and the concert in October!

IMG_0664IMG_0665IMG_0669IMG_0670IMG_0671IMG_0673IMG_0675IMG_0679IMG_0682IMG_0696IMG_0698IMG_0702IMG_0704IMG_0705IMG_0706IMG_0708IMG_0711

P.s. Sorry voor het eenzijdige muziekthema dat zich op dit moment op mijn blog bevindt, het is voorlopig ook niet over want woensdag is er weer een Unknown Music en donderdag kan je een Sticky Fingers post verwacht. Maar daarna zal ik me ook met andere dingen weer bezig houden! ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...