Pagina's

vrijdag 30 mei 2014

Sticky Fingers @ Bitterzoet

Zoals beloofd is hier weer een muziek post. Maar wees gerust, het is heel waarschijnlijk de laatste van deze week. Afgelopen woensdag was ik bij het optreden van Sticky Fingers in Bitterzoet in Amsterdam. Vorig jaar zag ik de band voor het eerst in Paradiso, daar schreef ik toen deze blogpost over.

stifi

Ik heb toen een ontzettend leuke tijd gehad, maar dit keer was dat wat minder eerlijk gezegd. Ik heb het evengoed gewoon erg gezellig gehad met mijn vrienden, maar het optreden viel gewoon tegen. Sticky Fingers zelf was niet slecht, maar het was niet zo leuk als de vorige keer. De geluidkwaliteit viel erg tegen, muziek van het voorprogramma was niet te volgen (serieus, ik begreep het gewoon niet..) en het publiek was gewoonweg irritant. Ik vond ook dat er maar weinig contact was met het publiek. Daarnaast speelde ze veel nummer achter elkaar die ik niet kende, maar dat ligt natuurlijk aan mij. Ach ja, niet elk concert kan even goed zijn. Al weet ik niet of ik wel nog een keer naar Sticky Fingers ga. Gelukkig hebben we de foto’s nog:

Translated & in short: So, Wednesday I went to see Sticky Fingers perfroming in Amsterdam. Last year I saw them for the first time, you can read about that right here. Last time I had a great night, but this time it was a bit disappointing. It just wasn’t that good, the support-act was weird and the audience was very annoying. Oh well, not every concert can be that good. Here are some pictures.

IMG_0748IMG_0749IMG_0753IMG_0762IMG_0757IMG_0764IMG_0767IMG_0774IMG_0775

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...