Pagina's

woensdag 28 mei 2014

Unknown Music #12: Between Borders

Vandaag is het weer woensdag! Dat betekend dat het tijd is voor een nieuwe Unknown Music. Dit keer luisterde ik naar Between Borders

betweenborders(bron)

Wies ‘Between Borders is een leuke, vrolijke band. Ze hebben een aantal liedjes die me al heel bekend voorkwamen, maar ik kan het nog steeds niet plaatsen. De zanger heeft een aparte stem wat de muziek nog leuker maakt. De muziek is erg ‘catchy’, als je het album twee keer luistert, kan je het al meezingen! Liedje dat je moet luisteren: Dancing Behind My Back of Stuck In The Limbo ik kan niet kiezen.’

Nou dan kies ik zelf wel! Stiekem heb ik ze allebei geluisterd, maar hier is Dancing Behind my Back:

Ik hoor ook iets bekends in de muziek van Between Borders, maar net als Wies kan ik het ook niet thuisbrengen. Iemand anders misschien? De muziek is erg energiek, daar moest ik even aan wennen omdat ik de laatste tijd naar veel langzame muziek luister, maar het is wel fijn. De stem van de zanger maakt de nummers weer net even anders dan andere muziek. Ik kan zo’n aparte stem wel waarderen. Dit lijkt mij goede muziek als je waker moet worden/blijven. Door het snelle ritme en de hoge tonen laat de muziek je geen moment weg zakken.

Wat vind jij van deze band? Kende je het al? Over twee weken komt de volgende Unknown Music, tot die tijd kan je alle vorige band hier terugkijken. Deze week kan je ook nog een post verwachten over Sticky Fingers, want daar ga ik vanavond heen!

Translated & in short: Today I’m listening to Between Borders. The music sounds very familiar, but I don’t know why. The songs have a lot of energy and would be perfect for when you have to wake up or stay awake.

2 opmerkingen:

  1. Leuke, vrolijke muziek! Heb de playlist aan staan as we speak. Doet mij een beetje denken aan Franz Ferdinand.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, leuk hé! Misschien was het idd Franz Ferdinand waar het me aan deed herinneren, ik zal het tegen Wies zeggen. :)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...