Pagina's

maandag 2 juni 2014

5 Youtubers you’ll like

Lang, lang geleden schreef ik een post over mijn favoriete youtubers, na twee jaar ben ik nog steeds verslaafd aan het kijken van stomme filmpjes op het internet. Daarom zet ik in deze post vijf van mijn nieuwe favoriete youtubers op een rijtje.

Untitled design (3)

1. Zoella: Zoë Sugg woont in Brighton, Engeland. Ze maakt vooral beauty filmpjes op haar main-channel, maar ze doet ook aan vloggen. In mijn Monthly Favorite: May kon je al twee filmpjes van haar vinden. Ik vind het leuk om te kijken hoe het leven is in Engeland. Ook heb ik er een paar ideeën voor mijn vakantie vandaan. Haar kledingstijl vindt ik ook heel leuk en inspirerend.

 

2. TatcherJoe: Joe Sugg is de jongere broer van Zoë en heeft een eigen youtube-kanaal waar hij grappig filmpjes op plaatst. Naast Joe bestaat er nog een hele grote groep van leuke Britse youtubers die allemaal met elkaar bevriend zijn, maar dat maakt deze lijst wel heel lang. Een roof Tatcher is trouwens iemand die rieten daken maakt, dat is wat Joe als werk doet.

 

3. PewDiePie: Felix komt oorspronkelijk uit Zweden, maar woont momenteel in Brighton. Hij spreekt altijd engels in zijn filmpjes, behalve als hij vloekt. Zijn kanaal is het kanaal met de meeste abonnees op youtube, dus grote kans dat je hem al kent. Felix maakt filmpjes van zichzelf terwijl hij games speelt. Er zijn veel youtubers met zo’n gaming-channel, maar ik weet niet waarom ik juist zijn filmpje zo leuk vind. Misschien is het omdat de nerd in mij dan naar boven komt of omdat ik Felix gewoon leuk vindt, maar ik moet vaak hard op lachen om zijn filmpjes. Wat eigenlijk best gênant is.

 

4. CutiePieMarzia: Marzia is de vriendin van Felix. Ze komt uit Italië en woont nu samen met Felix. Net als Zoë maakt ze vooral beauty filmpjes, maar ze doet ook vaak een haul waarin ze de kleding laat zien die ze heeft gekocht. Ik vind dat leuk om naar te kijken, want ze heeft een erg leuke en originele smaak. Verder maakt ze ook grappig filmpjes van haar en Felix.

 

5. CTFxC: Charles Trippy uit Florida, Amerika, filmt al 6 jaar lang zijn leven en deelt dat op youtube. Hij is twee keer geopereerd aan een hersentumor en is pas gescheiden van zijn vrouw. Ondanks alle tegenslagen blijft hij heel erg positief en dat is erg inspirerend om te zien. Daarnaast vindt ik het leven in Amerika fascinerend om naar te kijken, maar dat ligt vast aan mij.

 

Ik hoop dat deze youtubers je vermaken! Zal ik nog een keer een youtube post maken? Of misschien weet je zelf nog wel een leuke youtuber? Laat het me weten!

Translated & in short: A while ago I made a post about my favorite youtubers. Now, 2 years later, I’m still addicted to watching youtube-videos. That’s why I made a list of 5 my favorite youtubers at the moment. If you want another post full of youtubers, just leave a comment down below! ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...