Pagina's

donderdag 26 juni 2014

De Dijk in Krommenie

Afgelopen zondag ging ik onverwachts naar een optreden van De Dijk. Ze traden op in Krommenie, een dorp waar ik dichtbij woon.

Dedijk

De Dijk is van die muziek die altijd in de auto op weg naar Zuid-Frankrijk werd gedraaid. Als kind kende ik al snel de liedjes uit mijn hoofd. Mijn vader luistert graag naar De Dijk, dus is het zijn schuld dat ik graag naar een concert van deze (al wat oudere) mannen wilde. Toevallig kwam mijn vader aan drie kaartjes, zodat ik samen met mijn zus met hem mee mocht.

IMG_1332IMG_1437

Man, wat waren de mensen voor ons ongelofelijk irritant. Maar dat mocht de pret niet drukken. de Dijk gaf een heel goed optreden, met veel bekende nummers. De zanger, Huub van der Lubbe, is erg leuk om naar te kijken omdat hij helemaal in de muziek opgaat. Ondanks hun leeftijd lijkt de band te bestaan uit een stel jonge jongens als ze beginnen met spelen. Hopelijk blijven ze nog een tijdje doorgaan.

Translated & in short: Last Sunday I went to watch ‘De Dijk’ preform. De Dijk is a Dutch band, I’ve known their music since I was very little. We used to listen to their music in the car while driving to France. It was pretty cool to finally see them live.

IMG_1411IMG_1326IMG_1350IMG_1367IMG_1402IMG_1403IMG_1406IMG_1427IMG_1472IMG_1494

IMG_1517IMG_1520

1 opmerking:

  1. Wow! Wat knap dat je nog zulke mooie foto's hebt kunnen maken zeg, je ziet er niets van dat het publiek een beetje vervelend was :P Oh die blouse van Huub is echt geweldig trouwens!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...