Pagina's

woensdag 11 juni 2014

Unknown Music #13: The Vagary

Het is weer tijd voor een nieuwe band voor de Unknown Music post. Deze week laat Wies mij luisteren naar The Vagary. Luister mee en geef je mening!

The Vagarybron: www.thevagary.nl

Wies: ‘The Vagary is een indierockband uit Amsterdam. Ik zag ze twee keer als voorprogramma van The Crookes, ik had geen idee wat ik moest verwachten, maar toen ze begonnen te spelen was ik verkocht. De muziek wordt wel eens beschreven als dansbare popmuziek, daar ben ik het wel mee eens. The Vagary is 6 juli te zien op een gratis festival: Metropolis, in Rotterdam! Zeker een aanrader. het liedje dat je moet luisteren is Come Back.’

Het nummer is energiek maar niet te hyper. De stem van de zanger is rustig een redelijk laag, wat het fijn maakt om naar te luisteren. Dat in combinatie met de schrille gitaartonen maakt het nummer een beetje duister. Er is een hoog ritme, wat de muziek dansbaar maakt. Je hoort vrijwel niet dat het een Nederlandse band is. (soms kan je die er zo uit pikken door het accent van de zanger) Ik vind het erg fijne muziek en kan je aanraden om nog meer nummers van deze band te luisteren.

Wat vind jij van the Vagary? Ik hoor graag wat je vindt van de bands uit de Unknown Music post.

Translated & in short: This time in Unknown Music I’m listening to the Dutch band The Vagary. The voice of the singer sounds deep and calm. His voice and the high pitched sound of the guitar makes the music sound a little bit dark. Overall I really like this music and I would recommand you to listen to the other song from this band. What do you think about the Vagary? I would love to know!

2 opmerkingen:

  1. Ik vind ze leuk! Fijn om te weten dat ze op Metropolis staan want daar wilde ik sowieso naartoe. Bedankt voor de tip :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...