Pagina's

dinsdag 1 juli 2014

Monthly Favorite: June

Juni is voor mijn gevoel zo ongelofelijk snel voorbij gegaan. En dat zonder dat ik het gevoel heb dat ik veel heb gedaan. Daarom vond ik het moeilijk om voor deze maand mijn favoriete uit te zoeken. Ik weiger echter om na een maand al te falen met deze Monthly Favorite serie. Daarom heb ik deze maand weer wat dingen verzameld die mij blij maken. Mocht het je erg tegenvallen, dan kan je altijd nog die van de maand mei lezen.

Untitled design (5)

1. ‘Whispers’ album van Passenger. Wie mijn blog volgt weet dat ik van mijn zus het nieuwe album van Passenger heb gekregen en dat ik er helemaal gek van ben. Ik blader vaak nog door het album omdat de illustraties zo mooi zijn.

IMG_1234

2. Fortfestijn. Ik was laatst met mijn zus naar dit evenement in Haarlem. Er werden allemaal leuke spulletjes verkocht bij de verschillende kraampjes. Er was een gezellige sfeer en het mooie weer hielp ook mee. Zeker een kijkje waard: http://fortfestijn.nl/

IMG_1631

3. Kattenblouse gekocht op eBay. Deze blouse kwam ik tegen op pinterest en ik vond hem zo leuk dat ik heb ben gaan zoeken op eBay. Beetje spannend was het wel, want het is heel lang geleden dat ik iets via eBay bestelde. Daarnaast moest de blouse uit China komen en was het ook maar de vraag of hij zou passen. Het duurde minder dan een maand, er waren geen verzendkosten en de blouse pasten gelukkig! Ik heb hem gedragen bij mijn diploma-uitreiking met een rok van de WE. De blouse kost nog geen €10.- en ik heb hem hier besteld.

blouse

4. Miranda. Dit is een Britse tv serie over het leven van een vrouw van rond de 30. De gebeurtenissen in de serie zijn zowel hilarisch als herkenbaar. Mijn zus raadde mij deze serie aan en ik ben al bijna op het eind. Een lekker luchtig en vrolijk programma!

5. Het Flow vakantieboek. Ik ben zo blij met mijn abonnement op de Flow. Ik hou van de stijl en sfeer in het blad. Daarom ben ik ook heel blij met het vakantienummer dat deze maand bij mij op de mat viel. Ik heb er al vaak door gebladerd, maar er is nog zoveel te lezen!

Translated & in short: Can you believe that June has already past? Neither can I! Here are my favorites of June:

  1. Whispers album by passenger
  2. Fortfestijn event in Haarlem
  3. My new blouse with cats from ebay
  4. The British comedyserie Miranda
  5. The Flow holliday magazine.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...