Pagina's

woensdag 9 juli 2014

Unknown Music #15: Childhood

Voor deze regenachtige woensdag vol met zenuwen voor de  WK wedstrijd van vanavond heb ik een nieuwe Unknown Music post klaar staan. Deze keer over de band Childhood.

(bron)

Wies ‘Om heel eerlijk te zijn: ik ben begonnen met luisteren naar deze band vanwege het haar van de zanger. Hij heeft namelijk een prachtige afro! Maar toen ik het luisterde was ik meteen verkocht. De muziek klinkt vrij rustig maar er zit wel tempo in. De stem van de zanger past perfect bij de muziek en de backing vocals maken het nog leuker! Ik zag ze live op Best Kept Secret en het is zeker een aanrader, ondanks dat er niet veel mensen op af kwamen maakte ze er toch een leuke show van. Ze hebben jammer genoeg nog geen album, dus we moeten het nog even doen met singeltjes. Luister naar solemn skies’

In het begin is de muziek erg rustig en ik had verwacht dat dat zo bleef, maar later in het nummer een stuk drukker. De opbouw is heel fijn om naar te luisteren. De muziek voelt zomers en vrolijk. De zang en de instrumenten, het klopt allemaal in mijn oren. Erg fijne muziek om naar te luisteren. Ik hoop dat ze snel met een album komen!

Wat vind jij van Childhood? Zou je hier vaker naar willen luisteren?

Translated & in short: Today in the Unknown Music post we talk about the band Childhood. Their music just sounds so nice. It feels happy and like summer. Everything seems to be right. Now we just have to wait for their first album to come out.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...