Pagina's

zondag 27 juli 2014

We’re going on a trip!

Morgen is het zover, dan vertrek ik met drie vriendinnen naar Engeland, Wales en daarna Ierland. Nu moet ik bekennen dat ik ontzettend zenuwachtig ben. Dat ben ik bijna altijd voordat ik op vakantie ga, vaak gaat het over als we op locatie zijn.

Trip

Als benieuwd bent naar onze route en andere plannen, lees dan de twee blogpost die ik over de voorbereiding schreef: We’re planning a trip #1 & We’re planning a trip #2.

vakantie plannen2

Aangezien ik twee weken weg ben, zal deze blog even stil liggen. Maar geen zorgen, want volgende week Woensdag is er alsnog een Unknown Music post. Bovendien kun je me volgen op instagram, waar ik probeer jullie op de hoogte te houden wat er tijdens onze reis gebeurt.

Ik kijk er naar uit om mooie foto’s te maken, te genieten van de Engelse en Ierse accenten en de mooie natuur en natuurlijk naar het samen op pad gaan met mijn vrienden!

Translated & in short: I’m leaving tomorrow! As you may know, I’m travelling through England, Wales and Ireland the next 14 days! I’m excited, but very nervous as well. I’m always nervous before going on trips, but I know it’s going to fade away when I’m there. So, there won’t be much blogging around here till I’m back. If you want to know what I’m going to do on my trip you can read it here: We’re planning a trip #1 & We’re planning a trip #2. I will try to post pictures on my instagram account, so you can follow me there if you want to see what I’m up to!

See you soon!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...