Pagina's

vrijdag 22 augustus 2014

A Fresh & New Layout

Het is je misschien al opgevallen, deze blog ziet er anders uit! Ik ben de laatste dagen druk geweest met tekenen, schilderen en photoshoppen. Het is nog niet helemaal af en er zullen nog wat dingentjes veranderen. Ik wilde een wat rustigere uitstraling, maar het moest nog steeds bij mijn blog passen. Ik denk ook dat de layout zo iets volwassener oogt, maar misschien wel wat kaal.

Ik heb de blauwe letters gehouden, want het schijnt dat dat rustiger is voor je ogen waardoor je makkelijker kan lezen. Aangezien ik zelf zo belachelijk dyslectisch ben leek me dat wel handig om te proberen. Het lijkt me mooi om de tekst te centreren, maar ik weet niet of het het lezen dan nog moeilijker maakt.

Nu zou ik van jouw graag willen weten of je nog leuke idee├źn hebt voor de layout. Mis je misschien nog iets? Is de zijbalk te druk? Dat soort dingen. Laat het me weten!

Translated & in short: As you may have noticed, there’s a new layout! The last couple of days I’ve been working very hard to create it. But now I would like to know if you have any ideas. Maybe you think sometings missing or you think the sidebar is to bussy. Let me know!

IMG_2216(Alvast een voorproefje van mijn vakantiefoto’s)

1 opmerking:

  1. Ziet er mooi uit je nieuwe layout!
    Zou alleen de tekst inderdaad niet centreren dat leest niet fijn.
    Die pinterest en instagram widgets aan de zijkant maken het wel een beetje vol, maar als je daardoor meer volgers krijgt zal ik ze lekker laten staan :p

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...