Pagina's

woensdag 6 augustus 2014

Unknown Music #16: The Heartbreaks

Op dit moment ben ik op vakantie, lekker van het mooie weer te genieten in Ierland (ha!) Maar ik wil jullie niet nog een week zonder nieuwe muziek laten zitten, dus is hier een Unknown Music post!

the-heartbreaks(bron)

Wies: ‘The Heartbreaks zijn een Britse band die voornamelijk popmuziek maken. Ze hebben kort geleden hun tweede album uitgebracht waar ik eerlijk gezegd minder fan van ben. Het is een beetje over the top en heeft een invloeden van musical liedjes. Het eerste album daarentegen vind ik wel heel leuk. Het is een vrolijk album met aanstekelijke hitjes. De band staat bekend om hun interessante haarstijlen! luister naar delay, delay’

 

Alles hieraan is heel erg Brits; de clip, de muziek en de bandleden. En dat is opzich niet erg, want Britse bands zijn mijn favoriete bands! De muziek is erg makkelijk en fijn om naar te luisteren. Je zou al snel met de zanger mee kunnen zingen. Die zanger heeft trouwen ook een echte fijne Britse stem. Wie net als ik van Britse bandjes houd, zal The Heartbreaks zeker kunnen waarderen!

Hou jij ook zo van Britse bands? Kende jij deze band al? Laat het me weten!

Translated & In short: I’m actually in Ireland when you read this. But don’t worry, here is another band to listen to. It’s The Heartbreaks, a very British band and I love that. The music is very easy and nice. If you like British bands, you’ll enjoy this!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...