Pagina's

woensdag 20 augustus 2014

Unknown Music #17: Wolf Alice

Ik ben terug! Binnenkort natuurlijk veel foto’s en verslagen van mijn reis, maar vandaag is het woensdag dus tijd voor muziek! Wies heeft weer een nieuwe band voor me uitgezocht: Wolf Alice.

New-Wolf-Alice (1)(www.thelineofbestfit.com)

Wies: “Wolf Alice is en band die bestaat uit drie mannen en een zangeres. De muziek van Wolf Alice is de afgelopen tijd veranderd van vrij rustige muziek, naar veel hardere, meer rock-achtige muziek.

Ze hebben nog geen album uit (wel twee EPs en twee singles), maar ze verwachten hun debuut album uit te brengen in begin 2015. Op het album kunnen we minder harde muziek verwachten dan die op de laatste EP, hebben ze gezegd. Ik heb ze laatst op een festival gezien, ze zijn zeker een aanrader!

Ik zal je twee liedjes laten luisteren: Blush (van de eerste EP, dus een rustig liedje) en Moaning Lisa Smile (van de nieuwste EP, een wat heftiger nummer dus).”

Beide nummer vindt ik erg tof, maar mijn voorkeur gaat toch altijd uit naar de rustige muziek. Ik luister bijna nooit naar zangeressen, maar dit is er zo een waarvoor ik een uitzondering maak. Er zit inderdaad een groot verschil tussen de twee nummers, blijkbaar kan deze band zowel rustige als wat heftigere muziek maken. Erg mooie muziek! Ik ben benieuwd naar hun debuut album!

Wat vind jij van Wolf Alice?

Translated & in short: I’m back! Today is Wednesday, so time for Music! This time it about the band Wolf Alice. The band is working on it’s first album. They already made two EP’s. One a bit calm and the other more fierce, but both very good. Give it a try and let me know what you think!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...