Pagina's

donderdag 4 september 2014

Unknown Music #18: Spector

Het is geen woensdag en misschien heb je gister een post op deze blog gemist. Wat een schande. Ik was van plan om deze blogpost op mijn snelle nieuwe laptop te schrijven, maar bol.com en postnl dachten daar anders over! Dus hier is een nieuwe Unknown Music post, op een donderdag, geschreven op een oude laptop..

Spector-006(bron: www.theguardian.com)

Wies: “Spector is een pop/rock band uit Engeland. Ze maken muziek die een beetje vergelijkbaar is met The Vaccines. De zanger heeft een vrij aparte stem, waarvan ik vind dat het de muziek wat extras geeft. Ze hebben nog maar één album, maar zijn bezig met een nieuw album waarvan de releasedatum nog onbekend is. Wel hebben ze een nieuwe single uitgebracht vorig jaar, genaamd Decade Of Decay. Het is een tof nummer, en wijkt niet veel af van het vorige album. Ik heb ze vorig jaar live gezien en ondanks de kleine zaal en niet al te veel publiek wist de zanger (Fred Macpherson) er een hele leuke, goede show van te maken. Het was heel intiem, zeker één van de beste concerten waar ik ooit geweest ben.je mag luisteren naar Celestine.”

Deze zanger heeft echt een mooie lage stem. Dat had ik niet verwacht toen ik hem zag. Zijn stem maakt de muziek een spannender. De muziek zelf is erg snel, veel gitaren en een duidelijke drum. Het stukje richting het eind, waar de instrumenten even stoppen en iedereen zingt, vindt ik erg mooi en een goede toevoeging. Spector is in mijn ogen een veel belovende band en erg fijn om naar te luisteren!

Translated & in short: It’s not Wednesday, but here is an Unknown Music post. I’ve listened to the band Spector. The singer has a very beautiful and low voice, I didn’t expect that. You can here a lot of guitars and drum. I particulair liked the bit when they stopt playing the instruments and sang together. I think we will see more of Spector, because their music is very good.

1 opmerking:

  1. Wat een leuk idee, Spector kende ik ook al, maar er zitten toch ook heel wat onbekende tussen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...