Pagina's

woensdag 17 september 2014

Unknown Music #19: Breton

Tijd voor muziek, vind je niet? Deze 19de Unknown Music post gaat over de band Breton. Laat me weten wat jij van deze muziek vind, want ik ben erg benieuwd!

breton(bron)

Wies: “Breton is een een indie of synthpop band, met af en toe een snufje hiphop. Ze komen uit Engeland en zijn het afgelopen jaar al drie keer in Nederland geweest. De liveshows zijn fantastisch, mede doordat de zanger een hele goede frontman is en het publiek makkelijk meekrijgt. De muziek is een combinatie van veel verschillende instrumenten/geluiden, waardoor de muziek meer elektro-achtig wordt. Ze spelen op 8, 9 en 10 november weer in Nederland, het is zeker een aanrader! Het liedje dat je moet luisteren is het hitje, Envy, maar omdat misschien wel het toegankelijkste liedje is, maar niet het best hun muziek naar voren laat komen, mag je ook naar National Grid luisteren.”

 

Soms moet je even wennen aan muziek en vind je het pas leuk naar een paar keer luisteren. Bij Breton was dat niet zo, zodra ik het hoorde wist ik dat ik dit fijne muziek vond. Het is anders dan de muziek waar ik normaal naar luister, maar het geeft me het zelfde gelukkige gevoel. Misschien zal ik niet altijd behoefte in deze muziek hebben, soms luister ik liever iets rustiger en slomere muziek, maar ik ga hier zeker naar blijven luisteren. Beide nummers hierboven vindt ik erg tof, maar ook andere nummers van ze klinken goed! Breton is dus inderdaad een aanrader om naar te luisteren.

 

Translated & in short: Breton is today’s band in the Unknown Music series! I’m enjoying this music a lot. It’s not like the music I’m usually listening to, but it gives me the same happy feeling. So I’m definitely recommending Breton to everyone!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...