Pagina's

dinsdag 21 oktober 2014

4 more Youtubers to watch

In juni maakte ik een lijstje met 5 youtubers waar ik dagelijks naar kijk. Ik ben nog steeds niet van mijn youtube verslaving af, dus heb ik 4 nieuwe kanalen voor jullie uitgezocht.

MEMBERS

1. Jim Chapman: Jim hoort in het lijstje van met elkaar bevriende Britse youtubers waarover ik het de vorige keer ook al had. Hij is een echte Engelsman met een goed gevoel voor humor. Hij is er open in zijn video’s. Hij maakt zowel dagelijkse vlogs als filmpjes voor zijn hoofdkanaal. Beide zijn erg leuk om naar te kijken.

2. Pointlessblog: Ook Alfie van Pointlessblog hoort bij de Britse vrienden groep. Vooral zijn dagelijkse vlogs vindt ik erg leuk om te kijken. Hij heeft laatst ook een boek uitgegeven die het zelfde werkt als Wreck this Journal.

3. Sorted Food: Dit kanaal heb ik pas net ontdekt (dankzij Kathleen). Sorted food bestaat uit vier vrienden, waarvan één chef-kok is. De andere 3 “helpen” chef Ben bij het bereiden van lekkere en bijzondere gerechten. Het kanaal bestaat uit lekker eten, goede recepten en veel humor!

4. Good Mythical Morning: Nou vooruit ook nog een Amerikaans kanaal erbij! Good Mythical Morning is een dagelijkse programma van Rhett en Link. Ze praten over alles wat ze zelf interessant vinden. Het is vooral erg grappig, maar af en toe ook leerzaam. De video’s zijn zeer geschikt om naar te kijken bij het ontbijt, vandaar de naam van de show!

Dat waren ze weer voor deze keer. Voorlopig hoef je je niet te vervelen met al deze filmpjes. Wie is jouw favoriete Youtuber en heb je zelf een Youtube kanaal? Ik wil binnenkort zelf ook beginnen met filmpjes te maken, maar ik moet het lef nog even vinden.

Translated & in short: Here are 4 more youtube channels to watch when you’re bored. In June I blogged about 5 other Youtubers, so that’s a total of 9 channels! My youtube addiction hasn’t fade away and I’m thinking of making my own video’s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...