Pagina's

woensdag 1 oktober 2014

Unknown Music #20: The Jungle Giants

Oh oh, twee Unknown Music posts achter elkaar. Dat betekent dat ik twee weken niet geblogd heb! Gelukkig ben ik bijna klaar met het tweede deel van “Our Trip” en ik heb ook al wat andere blog ideetjes, dus dat is iets om naar uit te kijken. Maar voor nu moeten jullie het even doen met deze muziek post. Dit keer heeft Wies de band The Jungle Giants voor ons uitgezocht!

the-jungle-giants-announce-tour-for-july-and-august(bron)

Wies: “The Jungle Giants is een Australische popband met vooral erg vrolijke muziek. De muziek is vergelijkbaar met San Cisco (een andere Australische band, bekend van het liedje Awkward). Het is echte feel-good music. Zo ver ik weet zijn ze nog nooit in Nederland geweest, hopelijk komt daar snel verandering in! Luister naar: She's A Riot ”

Ik heb het met mijn zus overlegt en wij vinden dit leuke muziek. We zien het al helemaal voor ons hoe we deze muziek in de auto draaien. Het nummer maakt je inderdaad erg vrolijk en is makkelijk om naar te luisteren. Het heeft een lekker ritme en voor mijn gevoel zit het gewoon goed in elkaar. Ook de stem van de zanger is fijn om naar te luisteren. Dus als je gewoon opzoek bent naar vrolijke muziek is The Jungle Giants een aanrader!

Translated & in short: So apparently I didn’t blogged the last 2 weeks, because it’s already time for a new Unknown Music post! This time it’s about the band The Jungle Giants! Their music makes you instantly feel happy. Also, my sister and I think this would be perfect music for a road trip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...