Pagina's

woensdag 29 oktober 2014

Unknown Music #22: High Hazels

Het is weer tijd voor een nieuwe band! Dit keer een Britse band: High Hazels.

High Hazels_0(bron)

Wies: “High Hazels is een vrij nieuwe indie band uit Sheffield. Ze zijn begonnen in 2013 en hebben 27 oktober hun debuut album uitgebracht! Ik vind in de muziek vaak overeenkomsten met bands zoals The Smiths. Ze hebben rustige en wat meer upbeat nummers, de pittigere nummers vind ik zelf het leukst, maar de rustigere nummers zijn ook zeker niet verkeerd! Je mag luisteren naar mijn favoriete nummer, hun nieuwste single: Misbehave!”

Weer fijne muziek! Ik heb Misbehave nu 3x geluisterd en het blijft goed hangen. Ik herken er ook veel andere bands in. Het nummer klinkt erg fijn, niet te druk niet te langzaam. Ik heb nog even naar andere nummers van High Hazels geluisterd en dat klinkt allemaal ook erg goed!  Er is ook genoeg variatie in de nummer. Weer een echte aanrader dus!

Translated & in short: High Hazels is a band from Sheffield, UK. Their debut album has just been realeased.Their music sounds great. In this blogpost we listened to Misbehave, but you really should listen to the whole album!

5 opmerkingen:

 1. Ik kende deze band inderdaad nog niet. Wat grappig dat het ook gewoon een 'nieuwe' band is, het lijkt net alsof ze uit de seventies komen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha ha, ja dat is echt zo'n muziekstijl die weer terugkomt blijkbaar! :)

   Verwijderen
 2. Deze kende ik wel al, maar wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat tof dat je er al een paar kent! :D Vooral High Hazel, omdat ze nog echt heel nieuw zijn.

   Verwijderen
 3. Deze band kende ik nog niet, het klinkt goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...