Pagina's

woensdag 12 november 2014

Unknown Music #23: Hunting The Robot

We hebben weer een bandje voor je om naar te luisteren. Het is tenslotte weer woensdag, dus daar gaan we!

Hunting The Robot spring 2013(bron)

Wies: ‘Weer eens een band van Nederlandse afkomst! Het komt zeer zelden voor dat ik enthousiast wordt van een Nederlandse band, maar toen ik Hunting The Robot live zag, kon ik het echt niet laten om te dansen. Ze geven zichzelf het genre "groovy afro indie rock", wat zonder twijfel de beste beschrijving is van hun muziek. Live zijn ze nog beter dan op cd, mede door het charisma, de dansjes (en het haar) van de zanger. De band uit Eindhoven is al Serious Talent geweest bij 3fm, ze zijn nu nog redelijk klein, maar ik verwacht dat ze zeker groter zullen worden!
Luister naar Night With The Wolf van hun album Celebration Moderation, die kort geleden gereleased is!’

Toffe naam hè!? De muziek is ook erg gaaf! Ik vond de videoclip ook mooi. Voor een Nederlandse band zijn ze inderdaad erg goed. Ze zijn sowieso goed. Het nummer heeft lekker veel pit en energie, maar het is voor mij niet te druk. Omdat ik Night with the Wolfs wel zag zitten, besloot ik ook nog wat andere nummers te luisteren. De nummers hebben allemaal een beetje de zelfde sfeer. Ik vind het een er fijne band.

Translated & in short: Hunting the Robots is the band in this new Unknown Music post. It’s a dutch band, but don’t worry, their music is in english! And I think you’ll like it! Give it a try and let me know!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...